Asiakastilin sulkeminen

Jos olet luonut asiakastilin esim. väärällä sähköpostiosoitteella, tai olet luonut kaksi asiakastiliä eri sähköpostiosoitteella ja haluat sulkea tilin, voit lähettää asiasta meille viestin asiakaspalvelu@keskisenkello.fi

Kun asiakastili suljetaan, kaikki sillä olevat tiedot tuhotaan GDPR:n mukaisesti.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Sorry we couldn't be helpful. Help us improve this article with your feedback.