Klarna erämaksu

Klarnan joustavan erämaksun eli Klarna Tilin, tai Klarnan kiinteiden erämaksukampanjoiden avulla voit maksaa tilauksesi pienissä osissa. Klarna Tilillä / Joustava Erämaksulla maksaessasi Klarna avaa sinulle ensimmäisen tilauksen yhteydessä tilin automaattisesti. Voit lyhentää tiliä joko itse valitsemissasi kuukausierissä (kuitenkin vähintään joko 5,00€ tai 1/24 laskun loppusummasta riippuen siitä, kumpi on suurempi) tai maksaa sen kokonaan pois yhdellä kertaa. Klarnan tarjoamat erämaksusopimukset riippuvat tuotteesta ja sen hinnasta, lopulliset vaihtoehdot näet kassalla maksutavan valinnan yhteydessä.


Klarna Tilin käytöstä ei peritä laskutusmaksua. Kaikki Klarna Tilillä maksamasi ostokset yhdistyvät automaattisesti samalle tilille ja samalle kuukausilaskulle myös silloin, kun maksat Klarna tilillä muissa verkkokaupoissa. Saat kuukausittain siis vain yhden laskun. Kun olet maksanut laskun loppusumman, tili sulkeutuu automaattisesti.


Klarnan kiinteiden erämaksukampanjoiden avulla valitset haluamasi maksuajan jo valmiiksi verkkokauppamme kassalla. Klarna tarjoaa eri vaihtoehtoja eri hintaisille ostoksille. Näet vaihtoehdot ja niiden kulut sekä luottosopimusehdot kassallamme. Lisää siis haluamasi tuote ostoskoriin, ja siirry kassalle maksutavat-kohtaan.


Luotonantaja eli Klarna tarkistaa luotto-ja osoitetiedot ja myöntää tai evää luoton niiden perusteella. Klarnan maksutavoilla tehdyt tilaukset toimitetaan ainoastaan luotonottajan Väestörekisteriin merkittyyn kotiosoitteeseen.


Jos sinulle tulee kysyttävää Klarnan maksutavoista, voit ottaa yhteyttä suoraan Klarnan asiakaspalveluun 09 425 99 771, avoinna arkisin klo 9-18. Voit myös lähettää Klarnalle sähköpostia asiakas@klarna.fi

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.