Palautusoikeus

Myönnämme tuotteillemme 60 päivän palautusoikeuden. Tuotteen tulee olla kuluttajansuojalain 6. luvun mukaisesti palautuskelpoinen. Lain tarkoituksena on antaa kuluttajalle oikeus tutustua tuotteeseen niin kuin se on mahdollista myymälässä.


Asiakkaalla on oikeus tutustua pakkauksen sisältöön ja sovittaa tuotetta varoen. Esim. sykemittaria/aktiivisuusranneketta tai rannekelloa voi sovittaa käteen todetakseen koon olevan sopiva. Sykemittarin voi käynnistää ja valikoihin tutustua, mutta sitä ei saa käyttää harjoittelussa.


Tuotteen täytyy olla palautettaessa täysin naarmuton ja uudenveroinen, sekä käyttämätön. Tuotepakkauksen avaaminen tulee suorittaa yleistä varovaisuutta noudattaen. Kaikki tuotepakkaukset ovat avattavissa siten, ettei pakkaus vahingoitu. Esimerkiksi teipit ja sinetit kannattaa avata veitsellä, eikä repiä teippiä irti. Palautuksen mukana täytyy olla kaikki, mitä alkuperäiseen tuotepakkaukseen sisältyi. Mikäli sykemittariin on tallennettu henkilökohtaisia tietoja, kuten pituus, paino, yms, täytyy siihen palauttaa tehdasasetukset ennen tuotteen palauttamista. Mikäli tehdasasetuksia ei ole palautettu, veloitamme 10€ käsittelykulun. Pidätämme oikeuden määritellä tuotteen arvon aleneminen, jos palautettava tuotepakkaus on vaillinainen, tai tuotteessa on käytön jälkiä. Voimme lähtökohtaisesti hyvittää tuotteen hinnasta 50%, jos se on selkeästi ollut käytössä. Näissä tapauksissa otamme aina yhteyden asiakkaaseen ennen palautuksen käsittelemistä loppuun.


Pakkaaminen on palautuksen lähettäjän vastuulla. Palautettava tuote tulee pakata huolellisesti, ettei se vahingoitu kuljetuksessa. Vähimmäisvaatimuksena on vastaavan tasoinen pakkaus, kuin tuotteen ympärillä oli toimitettaessa. Emme vastaa epäasianmukaisesti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Mikäli asiakas on laiminlyönyt tuotteen huolellisen pakkaamisen, tästä aiheutuvat kustannukset peritään asiakkaalta.

Oliko tästä vastauksesta apua? Kyllä Ei

Send feedback
Pahoittelut, että emme voineet auttaa. Anna palautetta, jotta voimme parantaa tätä artikkelia.