Nollaa/palauta laite tehdasasetuksiin

Liitä kellosi tietokoneeseen Polar USB-kaapelilla ja avaa FlowSync-ohjelma.

Paina hammasrataskuvaketta ja valitse Tehdasasetusten palauttaminen.

Polar FlowSync asentaa uusimman ohjelmistoversion ja palauttaa kellon oletusasetuksiin. Kun näet kellon ohjatun käyttöönoton sen näytöllä, päivitys on valmis ja voit irrottaa kaapelin kellosta. Huomioitavaa on, että tehdasasetusten palautus nollaa myös sykemittarin muistin, ja täten vanhat harjoitustiedot menetetään. Kello täytyy lisäksi pariliittää uusiksi puhelimen tai lisävarusteiden kanssa, katso ohjeet alta.

Malli Ignite

Miten Ignite yhdistetään Polar Flow -sovellukseen? | Polar Suomi

Mallit Grit X, Vantage M, Vantage V, Vantage V Titan

Miten Grit X/Vantage M/Vantage V yhdistetään Polar Flow -sovellukseen? | Polar Suomi

Mallit A300, M400, M450, M460, V800

Miten Polar-laite yhdistetään Polar Flow -sovellukseen? | Polar Suomi

Malli M200

Miten M200 yhdistetään Polar Flow -sovellukseen? | Polar Suomi

Malli M430

Miten M430 yhdistetään Polar Flow -sovellukseen? | Polar Suomi

Mallit A360, A370

Miten A360/A370 yhdistetään Flow-sovellukseen? | Polar Suomi

Malli Unite

Miten Polar Unite yhdistetään Polar Flow -sovellukseen? | Polar Suomi