Huomioitavaa ennen huoltolähetystä

Huomioithan ennen takuuseen lähettämistä, että maahantuojan tai valmistajan huolto saattaa veloittaa käsittelymaksun, jos ongelma ei ole takuunalainen. Katso ennen huoltoon lähettämistä käyttöohje, josta saattaa löytyä apu ongelmaan. Valitse linkistä kohta Mobiililaitteet, kohdasta “Alityyppi” klikkaa “Lisälaitteet ja tarvikkeet” ja valitse tämän jälkeen listauksesta oma mallisi, tai vaihtoehtoisesti syötä hakukenttään mallitunnus Tuoteohjeet ja tuki - Samsung