Eco-Drive/Solar kellon toiminta

Eco-Drive/Solar kello lataa akkua kellotaulun alla tai sen kehällä olevien aurinkopaneelien avulla.

Akun vaatima latausaika tyhjästä täyteen riippuu kellon saamasta valonlähteestä. Suorassa auringonvalossa, joka on paras valonlähde, keskimääräinen latausaika on tyhjästä täyteen noin 11-12 tuntia. Heikommassa valonlähteessä, kuten tavallisen lampun alla, on keskimääräinen latausaika tyhjästä täyteen noin 5-6 vuorokautta.

Täydellä käyntivaralla akku voi kestää jopa 6 kuukautta ilman latausta. Tämä saattaa hieman vaihdella mallikohtaisesti.